Treffi Pub & Bistro – Helsingin paras ravintola

on

|

views

and

comments

Treffi Pub & Bistro on Herttoniemen metroaseman läheisyydessä toimiva, jo kulttimaineeseen noussut ravintola. Treffipubia voidaan pitää jopa Herttoniemen symbolina, sillä se on tuonut Herttoniemen kaikkien huulille. Ennen niin pelottavana ja huono maineisena pidetyn Herttoniemen metroaseman ympäristö on nykyään jopa trendikäs. Enää ihmiset eivät pelkää suunnistaa Itä-Helsinkiin ja jopa vannoutuneimmatkin cityihmiset ovat uskaltautuneet lähteä kokeilemaan ravintolaa.

Tästä kertoo myös Cityn vuoden 2015 Suuri Ravintolaäänestys, jossa Treffi Pub voitti kaikkien yllätykseksi sekä parhaan ruoan että parhaan tulokkaan palkinnon. Treffi Pub voitti myös Cityn vuoden 2016 äänestyksessä parhaan ruoan sekä parhaan kortteliravintolan palkinnon. Mutta miksi ravintola on niin suosittu?

Ravintolassa on monipuolinen ja kutsuva menu, mutta erityisesti ravintola on tunnettu burgeristaan, jonka sanotaan olevan Helsingin paras. Burgerissa on puuhiiligrillillä grillattu Black Angus- pihvi ja se tarjoillaan rosamunda- ranskalaisten kera. Myös ribsit sekä erilaiset jaettavat keittiömestarin lankut ovat suosittuja.

Treffi Pubissa tarjoillaan myös lounasta ja varsinkin perjantain lounas on hyvin suosittu. Tällöin ravintolassa on tarjolla usein burgerbuffet, josta asiakkaat saavat koota burgereita oman makunsa mukaan. Viikonloppuisin tarjoillaan myös brunssia vaihtuvilla teemoilla kuten esimerkiksi New York, Intia ja Aasia.

Ravintolan nykyinen ulkoasu on kutsuva ja kotoisa. Ennen hyvin hämyinen ja jo kaksikymmentä vuotta asiakkaitaan lähiökuppilana palvellut pub koki uudistuksen vuonna 2014. Tällöin ravintola remontoi keittiönsä, uudisti ilmeensä ja mikä tärkeintä, myös ruokalistansa ja se todella kannatti! Ravintolaan suositellaan pöytävarausta, varsinkin viikonloppuisin. Ravintola on avoinna sunnuntaista torstaihin klo 9-02 ja perjantaista lauantaihin klo 9-03. Keittiö on auki aina kello 12 saakka.

Ravintolassa järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten juhlabrunsseja äitienpäivänä sekä  vappupäivänä. Ravintolassa on ajoittain myös esiintyjiä, jotka viihdyttävät pubikansaa. Ravintolan saamien meriittien ansiosta ravintolaa on kokeiltava edes kerran.

Share this
Tags

Must-read

Top 3 brunssit Jyväskylässä

Jos olet Jyväskylässä ja etsit parhaita brunssipaikkoja, ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan! Brunssi on loistava tapa aloittaa viikonloppu runsaalla aterialla, jossa yhdistyvät aamiais-...

Japanilainen ruokakulttuuri

Japanilainen ruoka on tunnettu ympäri maailman monipuolisuudestaan ja herkullisesta maustaan. Se on kehittynyt Japanissa vuosisatojen saatossa kulttuurin, ilmaston ja maantieteen vaikutuksien alaisena. Ruokalajit ovat...

Argentiinalainen keittiö

Argentiinalaisessa keittiössä korostuu ennen kaikkea yhdessä syöminen. Ateriat ovat aina sosiaalisia tapahtumia ja ruokaa valmistetaan ja syödään perheen ja ystävien kanssa. Argentiinalaisista ruokalajeista ei...

Recent articles

More like this