Top 3 brunssit Jyväskylässä

on

|

views

and

comments

Jos olet Jyväskylässä ja etsit parhaita brunssipaikkoja, ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan! Brunssi on loistava tapa aloittaa viikonloppu runsaalla aterialla, jossa yhdistyvät aamiais- ja lounasvaihtoehdot. Jos et ole vielä hypännyt brunssin kelkkaan, olet jäänyt paitsi. Brunssilla on nyt hetki valokeilassa, eikä ole ihme, että se on nykyään niin suosittu.

Brunssi voi olla laatuaikaa omassa rauhassa

Brunssilla käydään usein porukalla, mutta siitä voi nauttia hyvin myös yksinkin. Arki on usein hektistä ja siitä voi kaivata pientä hengähdystaukoa. Usein hitaat aamut lataavat akkuja paremmin kuin mikään muu. Mielenkiintoiset podcastit pyörimään kuulokkeista tai polttavimmat uutiset pörssin saralta; voi olla, että mielenkiinto bitcoineja kohtaan herää kesken munakkaan nautiskelun. Silloin kannattaa suunnata osoitteeseen https://ostabitcoineja.com/

Jyväskylän parhaat paikat nauttia brunssia

Ajattele kananmunia, pekonia, makkaraa, perunoita, voileipiä, salaatteja, munakkaita ja paljon muuta – brunssilla on jotain jokaiselle! Suolaisista brunssiannoksista makeisiin herkkuihin – tässä ovat Jyväskylän parhaat brunssipaikat, joissa voit saada täydellisen brunssikokemuksesi:

1. Miriam’s

Café Miriam’s on yksi Jyväskylän suosituimmista brunssipaikoista ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia brunssiruokia. Ruokalistalta löytyvät kaikki brunssisuosikkisi munista croissanteihin, ranskalaiseen paahtoleipään ja pannukakkuihin. Miriamissa on tarjolla talon aamiaista ja brunssia sekä ranskalaista aamiaista. Makuja löytyy niin varttuneempaan kuin nuorempaan makuun. Brunssi on tarjolla ainoastaan lauantaisin.

2. Verso

Hotelli Verso on tunnettu viihtyisästä ilmapiiristään ja herkullisista brunssivaihtoehdoista, tämä hotelli tarjoaa loistavat puitteet aloittaa mikä tahansa viikonloppuaamu. Nauti klassikoista, kuten pekonista ja munista paahtoleivän ohessa, tai lähde makumatkalle paikallisista raaka-aineista valmistettujen pitkään hautuneiden puurojen kera.

3. VENN

Vennin brunssi tarjoillaan pöytiin, joka tuo mukanaan heti ripauksen luksusta viikonloppuaamuihin. Mikäli mielii, on tarjolla myös hieman kuohujuomaa aamukahvin oheen. Kasvisruokavalio ei myöskään heikennä makuelämyksiä, sillä Venn tarjoaa samaan hintaan myös vegebrunssilautasen. Venniin on helppo tulla, sillä se sijaitsee aivan keskustan ytimessä, Kauppakadulla. Mikäli olet autolla liikkeellä, on se helppo jättää vaikka läheiseen parkkihalliin syömisen ajaksi.

Brunssilta energisenä päivään

Olitpa Jyväskylässä mistä syystä hyvänsä, brunssi on ihana tekosyy aloittaa aamu hitaasti ja nautiskellen. Tarkista siis ainakin nämä kolme paikkaa ja niiden herkkutarjonta, kun satut kaupunkiin!

Share this
Tags

Must-read

Japanilainen ruokakulttuuri

Japanilainen ruoka on tunnettu ympäri maailman monipuolisuudestaan ja herkullisesta maustaan. Se on kehittynyt Japanissa vuosisatojen saatossa kulttuurin, ilmaston ja maantieteen vaikutuksien alaisena. Ruokalajit ovat...

Argentiinalainen keittiö

Argentiinalaisessa keittiössä korostuu ennen kaikkea yhdessä syöminen. Ateriat ovat aina sosiaalisia tapahtumia ja ruokaa valmistetaan ja syödään perheen ja ystävien kanssa. Argentiinalaisista ruokalajeista ei...

Guatemalalainen keittiö

Guatemala on Keski-Amerikan maa ja se sijaitsee Meksikon eteläpuolella Hondurasin ja El Salvadorin itäpuolella sekä Tyynenmeren ja Karibianmeren välissä. Guatemalan ruokakulttuuri on kenties monelle...

Recent articles

More like this