50bestrestaurants.fi

Toripolliisi Oulu

Ravintola Toripolliisi on Oulun torin alueella sijaitseva tunnelmallinen ravintola. Kyseinen ravintola on perustettu vuonna 2013 ja heti ovensa avattuaan Casropub Toripolliisi on hurmannut Oululaisia ruokailijoita huikealla ruoka ja olut valikoimallaan. Tämä jos mikä ravintola on tutustumisen arvoinen. Ravintola sijaitsee osoitteessa Rantakatu 6, torin välittömässä läheisyydessä. Se on avoinna maanantaista – torstaihin kello 11-13:00 välillä, perjantaina kello 11-24 välillä, lauantaina taas 12-24 välillä sekä sunnuntaina kello 14-22 välillä. Kyseinen paikka on siis avoinna jokaisena päivänä viikosta. Tori Polliisissa voit tulla nauttimaan vaikka työporukalla lounaasta tai maistelemaan heidän menun antimia vaikka treffeille.

ruoka

Lounas Toripolliisissa ei toimi buffetmaisella tavalla, vaan lounaalla on erillinen ruokalista, josta ruokailijat pystyvät valitsemaan eri lämminruoka vaihtoehdoista sekä salaattivaihtoehdoista. Lisäksi ravintolasta löytyy makoisa keittolounas, jonka itse pystyy noutamaan keittopöydästä yhdessä salaatin kanssa. Lisäksi lounaslistalta on aina valittavissa vuohenjuustosalaatti, kanasalaatti tai lohisalaatti. Vuohenjuusto salaatti on henkilökohtainen suosikkini, jota voin suositella vuohenjuuston ystäville. Salaattien lisäksi valittavana on kaksi muutakin normaalin lounaan hintaista lämmintä ruokaa, monesti valittavana on liharuoka tai kalaruoka, eikä burgeritkaan hirvittävän harvinaisia kyseisellä listalla ole. Näiden kahden lisäksi lounaslistalta löytyy aina päivän grilliruoka, joka on hieman kalliimpi kuin muuta vaihtoehdot. Lounaslistalta tilattuasi, saat myös käydä hakemassa itsellesi alkuruoaksi salaatin tai päivän keiton. Lisäksi tarjolla on monesti jotakin pientä makeaa yhdessä jälkiruoka kahvin kanssa. Kyseessä on aivan huikea lounaspaikka, jonne asiakaat tykkäävät palata uudelleen kerta toisensa jälkeen.

Itselläni ei kauheasti ole kokemusta heidän iltojen a’la carte menuusta, mutta ToriPolliisin verkkosivusto kertoo, että heillä on käytössä kausimenu, eli valikoima vaihtelee vuodenajan mukaan. Lisäksi heillä on aivan tavallinen ruokalista, joka sisältää ruokia, jotka sopivat niin kasvissyöjille kuin lihansyöjillekin. Pääruokina tältä listalta löytyy muun muassa erilaisia burgereita, kirjolohikeittoa, broileria erilaisissa muodoissa sekä paljon muuta. Lisäksi heidän jälkiruokalistansa kuulostaa herkulliselle. Jälkiruokana he tarjoilevat muun muassa Liköörilankkua sekä talon omaa Britakakkua.

Kyseessä on ravintola, josta varmasti jokainen voi löytää oman annoksensa. Hyvien ruokien lisäksi ei Toripolliisin asiakaspalvelussakaan ole mitään valittamista, sillä joka kerta siellä vieraillessa asiakaspalvelu on vain parantunut.