Koiran kanssa ravintolaan

on

|

views

and

comments

Koiraystävällisistä ravintoloista on tulossa yhä suositumpia ympäri maailmaa. Ne eivät ainoastaan tarjoa ihmis- ja koirakavereille paikkaa, jossa he voivat nauttia ateriasta yhdessä, vaan ne tarjoavat myös monia muita etuja. Koiranomistajat voivat esimerkiksi viedä koiransa lounaalle tai illalliselle ilman, että heidän tarvitsee huolehtia siitä, että joku huolehtii koiran hoidosta kotona. Koirat sen sijaan voivat tavata ja seurustella muiden koirien kanssa, mikä auttaa niitä sopeutumaan paremmin. Lisäksi näissä ravintoloissa on usein ulkotiloja, joissa ihmiset ja heidän nelijalkaiset ystävänsä voivat rentoutua raittiissa ilmassa ruokailun aikana. Jotkut näistä paikoista tarjoavat jopa erityisiä ruokia, jotka on räätälöity nimenomaan karvaisille ruokailijoille! Esimerkiksi zimplernettikasinoilla ei tarvitse huolehtia koiran yksin jäämisestä, sillä voit pelata kotisohvalta käsin!

Kaiken kaikkiaan koiraystävälliset ravintolat ovat loistava tapa lemmikkieläinten vanhemmille ja heidän lemmikkieläimilleen viettää laatuaikaa yhdessä ja nauttia samalla herkullisesta ateriasta. Jos siis etsit ravintolaa, joka toivottaa tervetulleeksi sekä ihmiset että heidän koirakaverinsa, etsi ehdottomasti ”koiraystävällinen” -kyltti. Mikäli et löydä kylttiä, kannattaa aina kysyä työntekijöiltä tai katsoa etukäteen netistä koiraystävällisiä paikkoja.

Koiran kanssa muistettavaa

Kun koirasi on ravintolassa, on tärkeää kunnioittaa tilaa ja muita vieraita. Jotta kaikilla olisi miellyttävä kokemus, tässä on muutamia vinkkejä, jotka kannattaa muistaa:

 • Varmista, että koirasi on hyvin koulutettu ja tottelevainen, ennen kuin viet sen ravintolaan. Tämä auttaa välttämään häiritsevää käyttäytymistä ja häiriöitä.
 • Kysy, sallitaanko ravintolassa koirat ennen kuin menet sinne koirasi kanssa. Joissakin ravintoloissa lemmikkieläimiä ei ehkä sallita terveysmääräysten vuoksi tai asiakkaiden viihtyvyyden varmistamiseksi.
 • Pidä koirasi aina hihnassa. Rauhallisimmatkin koirat voivat olla arvaamattomia uusien ihmisten ja tuntemattomien ympäristöjen seurassa, ja näin voit hallita koiraa paremmin.
 • Varmista, että koirasi ei ole muiden vieraiden tiellä, eikä se pääse kosketuksiin minkään ruoan tai välineiden kanssa.
 • Jos koira alkaa haukkua tai häiriköidä, vie se välittömästi ulos, jotta se ei häiritse muita vieraita.
 • Siivoa koirasi jäljet ja hävitä sen jätökset asianmukaisesti.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia vinkkejä sinä ja koirasi voitte nauttia ruokailusta yhdessä! Keskinäisellä kunnioituksella ja kohteliaisuudella sekä sinä että ravintolan henkilökunta voitte varmistaa, että kaikilla on hauskaa. Nauttikaa!

Koiraystävälliset ravintolat ja kahvilat

Koiraystävällisiä ravintoloita ja kahviloita on useita ja monet nettisivustot listaavatkin näitä. Listalta koiranomistajan on helppo tsekata kohdekaupunkinsa koiraystävälliset ravintolat ja kahvilat.

Koiraystävällisiä ravintoloita ja kahviloita Suomessa ovat muun muassa:

 • Konttiravintola Morton, Helsinki
 • Wuffeli, Jyväskylä
 • Ravintola Myllärit, Tampere
 • Fiilis Cafe, Turku
 • Wanha Pehtoori, Helsinki
 • Tårget, Turku
 • Cafe Carusel, Helsinki
 • Nokkalan Majakka, Espoo
 • Cafe Vanille, Suomenlinna
 • Cafe Merenneito, Espoo

Nelijalkaisen ystäväsi hemmottelu erityisellä retkellä voi myös auttaa vahvistamaan sinun ja koirasi välistä suhdetta. Lisäksi se on loistava tapa tavata uusia ihmisiä ja saada uusia karvaisia ystäviä!  Mikset siis hyödyntäisi näitä lähelläsi sijaitsevia koiraystävällisiä ravintoloita? Hyviä yhteisiä ruokahetkiä!

Share this
Tags

Must-read

Top 3 brunssit Jyväskylässä

Jos olet Jyväskylässä ja etsit parhaita brunssipaikkoja, ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan! Brunssi on loistava tapa aloittaa viikonloppu runsaalla aterialla, jossa yhdistyvät aamiais-...

Japanilainen ruokakulttuuri

Japanilainen ruoka on tunnettu ympäri maailman monipuolisuudestaan ja herkullisesta maustaan. Se on kehittynyt Japanissa vuosisatojen saatossa kulttuurin, ilmaston ja maantieteen vaikutuksien alaisena. Ruokalajit ovat...

Argentiinalainen keittiö

Argentiinalaisessa keittiössä korostuu ennen kaikkea yhdessä syöminen. Ateriat ovat aina sosiaalisia tapahtumia ja ruokaa valmistetaan ja syödään perheen ja ystävien kanssa. Argentiinalaisista ruokalajeista ei...

Recent articles

More like this