Kaskis tarjoaa ravintolaelämyksiä Turussa

on

|

views

and

comments

Kaskis on Turun Kaskenmäen huipulla sijaitseva ravintola, joka on valloittanut niin paikallisten kuin ulkopaikkakuntalaisten sydämet. Tästä kertoo muun muuassa se, että pöytä ravintolaan on syytä varata kuukausia etukäteen ja se, että Kaskista on kehuttu aina kansainvälistä mediaa myöten. Myös TripAdvisorissa Kaskis on noussut paikalle numero yksi.

Kaskis tarjoaa moderneja ja pohjoismaisia makuelämyksiä, ja raaka-aineet ruokiin tulevatkin Turun lähialueelta. Kaikki ruokalajit ovat yhdistetty viimeisen päälle sopiviin viineihin. Keittiömestarit Erik, Simo ja Topi henkilökuntineen tarjoavat asiantuntevaa mutta rentoa palvelua, ja ilmapiiri Kaskiksessa on intiimi mutta samalla kansainvälinen. Ravintolassa on vain 36 asiakaspaikkaa, ja kaikki asiakkaat saavat takuusti henkilökohtaista palvelua.

Menu vaihtuu muutaman kuukauden välein, ja tällä hetkellä menulta löytyy muun muuassa seljankukka-omena siikaceviche grillatulla purjolla, carpaccioa näkkileivällä ja poroa hillakastikkeessa. Jälkiruoaksi tarjoillaan tyrniä ja lakritsaa.

Mitä kannattaa ottaa huomioon Kaskiksessa käydessä?

Kaskis on auki vain tiistaista lauantaihin.

Varaus on ehdottomasti tarpeen. Joskus, jos onni on puolellasi, voit saada peruutuksen myötä pöydän samalle tai seuraavalle päivälle. Useimmiten pöydät ovat kuitenkin varattuja jopa monta kuukautta eteenpäin, ainakin klo 18-21 välillä.

Tarjolla on kaksi maistelumenua, 4 ruokalajin ja 6 ruokalajin menut. Koko pöytäseurueen tulee valita samanmittainen menu. Lisäksi tarjolla on kaksi vaihtoehtoa juomille, viinipaketti ja premium viinipaketti.

Varaa käyntiin vähintään 2-3 tuntia aikaa valitsemastasi maistelumenusta riippuen.

kaskis

Share this
Tags

Must-read

Top 3 brunssit Jyväskylässä

Jos olet Jyväskylässä ja etsit parhaita brunssipaikkoja, ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan! Brunssi on loistava tapa aloittaa viikonloppu runsaalla aterialla, jossa yhdistyvät aamiais-...

Japanilainen ruokakulttuuri

Japanilainen ruoka on tunnettu ympäri maailman monipuolisuudestaan ja herkullisesta maustaan. Se on kehittynyt Japanissa vuosisatojen saatossa kulttuurin, ilmaston ja maantieteen vaikutuksien alaisena. Ruokalajit ovat...

Argentiinalainen keittiö

Argentiinalaisessa keittiössä korostuu ennen kaikkea yhdessä syöminen. Ateriat ovat aina sosiaalisia tapahtumia ja ruokaa valmistetaan ja syödään perheen ja ystävien kanssa. Argentiinalaisista ruokalajeista ei...

Recent articles

More like this