Jyväskylän parhaimmat ravintolat

on

|

views

and

comments

Jyväskylä on yksi Suomen kauneimmista ja viihtyisimmistä kaupungeista, ja myös valintamahdollisuudet erilaisille ravintoloille ovat loistavat. Jyväskylässä on monia erilaisia tasokkaita ravintoloita, joista jokainen löytää varmasti mieleisensä. Ravintolatyyppejä on monia, kuten hienostuneita, rentoja sekä jotkut tapaukset ovat myös hyvin persoonallisia. Kokosimme tähän artikkeliin näistä parhaimpia, ja toivomme että te lukijat saatte näistä hyviä vinkkejä mikäli olette joskus käymässä Jyväskylässä päin.

jyvaskyla

jyvaskyla2

pollowaari

Listattuna kolme parasta

Ensimmäisenä haluaisimme esitellä ravintola Pöllöwaarin. Tämä laadukas ravintola on saanut paljon hyviä arvosteluja erilaisilla nettisivuilla, ja ei mikään ihme. Pöllöwaari sijaitsee hotelli Yöpuun yhteydessä. Sisustus on tyylikäs sekä tunnelmallinen, ja tällä ravintolalla on myös palkittu juomavalikoima. Pöllöwaari onkin oiva vaihtoehto esimerkiksi viinin maistelulle ja ravintolassa palvelee ystävällinen ja osaava henkilökunta. Ravintola sisältää viinibaarin, joka on avoinna maanantaista lauantaihin kello 11-24. Ravintolassa on myös kesäisin viinipiha, jossa voi nauttia erilaisista viineistä rauhallisten kesäiltojen tullen. Myös ruokailuvalikoima on hyvin laadukas ja kattava, ja Pöllöwaari tarjoaa erikseen kattavan lounas – sekä illallislistan. Pöllöwaari on siis loistava vaihtoehto juuri niille, jotka etsivät tasokasta ja tunnelmallista ravintolaa.

Seuraavaksi listaltamme löytyy paikka nimeltä Teeleidi. Tämä kaunis paikka sijaitsee Lutakon Leidissä, yli satavuotiaassa talossa, jonka on suunnitellut Yrjö Blomsted. Täällä vierailija pääsee kokemaan ainutlaatuisen tunnelman ja maistamaan erilaisia tee-tyyppejä loistavan palvelun kera. Teeleidin valikoimaan kuuluu noin 100 erilaista irtoteetä ja hauduketta, ja vierailijalla on myös mahdollisuus nauttia erilaisista herkuista. Ainutlaatuista on myös se, että Teeleidi järjestää myös teekursseja, johon jokainen pääsee osallistumaan. Tämä paikka on oikea teen ystävän paratiisi.

Viimeisimpänä mutte vähäisempänä listallamme on nepalilainen ravintola nimeltä Base Camp. Paikan tarjoaa henkilökunta, jolla on yli vuosikymmenen kokemus nepalialaisessa keittiössä. He ovat sovittaneet loistavasti nepalilaisen keittiö sekä suomalaisen maun, mikä on tehnytkin ravintolan yhdeksi Jyväskylän suosituimmista paikoista. Ruokalajit ovat nepalilaisia, joita ammattitaitoiset kokit valmistavat. Asiakaspalvelu on myös kiireetöntä, osaavaa sekä ystävällistä. Nämä asiat takaavat mitä parhaimman ravintolakokemuksen jokaiselle vierailijalle.

Ota siis seuraaaksi suunnaksi Jyväskylä ja lähde nauttimaan mitä parhaimmista ravintolaelämyksistä tässä upeassa keskisuomen kaupungissa.

Share this
Tags

Must-read

Top 3 brunssit Jyväskylässä

Jos olet Jyväskylässä ja etsit parhaita brunssipaikkoja, ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan! Brunssi on loistava tapa aloittaa viikonloppu runsaalla aterialla, jossa yhdistyvät aamiais-...

Japanilainen ruokakulttuuri

Japanilainen ruoka on tunnettu ympäri maailman monipuolisuudestaan ja herkullisesta maustaan. Se on kehittynyt Japanissa vuosisatojen saatossa kulttuurin, ilmaston ja maantieteen vaikutuksien alaisena. Ruokalajit ovat...

Argentiinalainen keittiö

Argentiinalaisessa keittiössä korostuu ennen kaikkea yhdessä syöminen. Ateriat ovat aina sosiaalisia tapahtumia ja ruokaa valmistetaan ja syödään perheen ja ystävien kanssa. Argentiinalaisista ruokalajeista ei...

Recent articles

More like this