Grotesk – Upea ravintola Helsingin sydämessä

on

|

views

and

comments

Grotesk on Helsingin sydämessä Kaartinkaupungissa sijaitseva ravintola. Ravintola on perustettu vuonna 2007 ja perustajina toimivat Tommi Tuominen, Paul Hickman sekä Teemu Aura. Groteskilla on hallussaan Michelinin Bib Gourmand -maininta erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Grotesk ravintolasta löytyy itse ravintolan puoli, coctailbaari sekä viihtyisä terassi. Groteskiin voi siis mennä nauttimaan hyvästä ruoasta, mutta myös pelkistä coctaileista.

Grotesk on monipuolinen ruoka- ja seurusteluravinto ja se on tunnettu niin ensiluokkaisesta palvelustaan kuin maistuvasta ruuastaan, jossa myös hinta-laatusuhde kohtaa. Grotesk on panostanut myös viineihin ja se haluaakin tarjota asiakkailleen parasta elämystä tarjoamalla viinejä kiinteällä katehinnoittelulla. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen osuus viinin hinnasta on aina 20 euroa. Tämän vuoksi asiakas voi nauttia huippuviineistä kohtuullisen hintaan.

Groteskin menua selaillessa huomio kiinnittyy erinomaiseen kokonaisuuteen aina alkupaloista jälkiruokaan saakka. Grotesk on erityisesti panostanut laadukkaisiin lihoihin, jotka paistetaan Josper puuhiiligrillissä. Puuhiiligrilli antaa lihoille aivan erityisen maun ja sävyksen. Grotesk valikoi lihatoimittajat tarkkaan, jotta he voisivat tarjota asiakkailleen vain parasta. Grotesk onkin upea paikka täydellisen pihvin metsästäjälle. Tämän lisäksi Grotesk suosii satokausituotteita sekä tietysti panostaa raaka-aineiden tuoreuteen.

Jos ruokailijalla on vaikeuksia päättää, mitä kaikkea hän tilaisi Groteskin upealta menulta, on Grotesk keksinyt tähän ratkaisun. Tekemällä valinnan hieman helpommaksi asiakkaalle, Grotesk on koonnut kolmen ruokalajin yllätysmenun, joka soveltuu moneen makuun. Näin ollen iltaan saa vielä hieman jännitysmomenttia ja asiakas voi olla aivan varma, että jokainen osa-alue on mietitty tarkkaan. Yllätysmenuun on saatavilla myös viinimenu, jonka sopivuus ruokaan Groteskin kokemuksella on taattua.

Grotesk tarjoaa kesän kynnyksellä myös erikseen räätälöidyn kesä menun, joka sisältää kevyempiä ja raikkaimpia helposti jaettavia annoksia, vaikkapa terassilla. Groteskin terassi onkin suosittu istuskelu- ja illanviettopaikka, jonka suojassa on mukava nauttia pullo kuohuvaa tai Groteskin erinomaisia drinkkejä. Groteskin terassi on hieman piilossa talojen sisäpihalla, joten vain harvat eksyvät sinne.

Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan Groteskia, ei vain sen tarjoaman upean ruoan vuoksi vaan myös sen ensiluokkaisen palvelun vuoksi. Grotesk on erinomainen ravintola varsinkin laadukkaan pihvin ystäville ja listalta löytyy myös muita mahtavia annoksia.

grotesk

 

Share this
Tags

Must-read

Top 3 brunssit Jyväskylässä

Jos olet Jyväskylässä ja etsit parhaita brunssipaikkoja, ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan! Brunssi on loistava tapa aloittaa viikonloppu runsaalla aterialla, jossa yhdistyvät aamiais-...

Japanilainen ruokakulttuuri

Japanilainen ruoka on tunnettu ympäri maailman monipuolisuudestaan ja herkullisesta maustaan. Se on kehittynyt Japanissa vuosisatojen saatossa kulttuurin, ilmaston ja maantieteen vaikutuksien alaisena. Ruokalajit ovat...

Argentiinalainen keittiö

Argentiinalaisessa keittiössä korostuu ennen kaikkea yhdessä syöminen. Ateriat ovat aina sosiaalisia tapahtumia ja ruokaa valmistetaan ja syödään perheen ja ystävien kanssa. Argentiinalaisista ruokalajeista ei...

Recent articles

More like this