50bestrestaurants.fi

American Diners

4 50bestrestaurants.fi – American Diners

Hyvin pieni osa kaikista ruokaa rakastavista suomalaisista on edes kuullut tämän artikkelin ravintolasta. Tämän viikon esittelyssä on American Diners! American Diners on ravintola joka sijaitsee Tampereella, tai itse asiassa heidän ravintolat sijaitsevat Tampereella, koska niitä on tällä hetkellä kaksi. American Diners tarjoaa mahtavia hampurilaisia amerikkalaiseen tapaan, niin kuin voi nimestäkin varmasti päätellä.

Hampurilaisannokset ovat tosiaan amerikkalaistapaisia. Yksi merkille pantava juttu on totta kai se, että hampurilaisten koot ovat myös amerikkalaistapaisia. Jenkithän ovat tunnettuja siitä, että he syövät aivan järjettömän kokoisia aterioita. Näin myös American Diners ravintolassa, annokset ovat todella suuria. Saat takuu varmasti vastinetta rahoillesi.

Annokset American Diners ravintolassa eivät ole ainoastaan suuria, vaan ne myös maistuvat todella hyvältä. Oma henkilökohtainen suosikkini on Big Boy hampurilaisateria. Tähän ateriaan sisältyy myös ranskalaiset ja salaatti. Big Boy hampurilaisaterian suuruus on giganttinen, maistuu hyvältä ja sillä lähtee takuu varmasti miehen kuin miehen nälkä! Kyseisen hampurilaisen pihvi on jo huikeat 340 grammaa!

Harmi että American Diners ravintoloita ei ole suomessa enempää. Ravintolavat sijaitsevat tosiaan molemmat Tampereella.

American Diners ravintola ei sovi ehkä ihan parhaiten kenelle tahansa “terveysfriikille”, mutta sopii varmasti kaikille jotka rakastavat hampurilaisia, isoja hampurilaisia! American Diners ei nyt ole mikään katastrofi valinta myöskään terveydestään huolta pitävälle. Paljon epäterveellisempiä ruokapaikkoja ja ravintoloita löytyy yllin kyllin!

Seuraavassa artikkelissa puidaan ravintoloista ylipäätään ja esittelemme teille myös uuden alueen, nettipelit! Nettipelit ovat kasvaneet suuresti niin globaalisti kuin sitten suomessakin. Suomalaiset rakastavat hyvää ruokaa ja pelejä, eikö se näin mene?