50bestrestaurants.fi

Amarillo

Amarillo

Yksi suosittu ravintola ketju suomessa on Amarillo. He toimivat kaikkialla ympäri suomea. Heillä on ruokalistassa kaikenlaisia herkkuja kuten pihvejä, hampurilaisia, tacoja ja paljon paljon muuta hyvää! Amarillo toimii myös pubina iltaisin. Ei ehkä ihan perinteisenä pubina, mutta jonkunlaisena pubina, jossa voit viettää iltaa mukavissa merkeissä.

Olen itse käynyt Amarillossa niin Turussa, Tampereella kuin sitten Helsingissä. Turussa Amarillo sijaitsee aivan keskustassa. Olen käynyt siellä todella monta kertaa ja olen ollut aina todella tyytyväinen heidän ruokaansa. Heidän palvelu, ainakin Turussa on myös todella hyvää. Olen itse syönyt todella paljon erilaisia ruokia, joita heillä on tarjolla ruokalistassa. Yksi omista suosikeistani on ilman muuta heidän hampurilaiset. Jos tykkää tulisesta ruuasta, kannattaa  pyytää vähän tulisuutta hampurilaiseen. En tiedä millä he maustavat hampurilaiset, mutta se maistuu joka tapauksessa todella hyvältä. Myös pihvit hampurilaisessa ovat aina todella hyvän makuisia.

Kaiken kaikkiiaan Amarilloa voin suositella ilman muuta kaikille. Olet sitten nuorempi kaveri tai vanhempi herrasmies tai kaikkea siltä väliltä, Amarillosta löydät varmasti jotain joka on mieleesi. Kannattaa ilman muuta käydä kokeilemassa, ellet ole jo ehtinyt käydä. Amarillosta saa myös todella hyviä jälkiruokia. Olet sitten kakun tai jätskin ystävä, heiltä löytyy ihan hyvällä valikoimalla hyviä herkkuja. Seuraavassa artikkelissa enemmän hyvistä ravintoloista.