Helsingin Ravintolapäivä helmikuussa 2016

on

|

views

and

comments

Ravintolapäivä on Suomessa keksitty uusi konsepti, ruokakarnevaali, jonka aikana kuka tahansa ympäri maailmaa voi perustaa oman ravintolansa yhden päivän ajaksi. Päivän tarkoituksena on jakaa uusia ruokakokemuksia, kokeilla uusia ravintoloita ja makuelämyksiä, joita muuten ei ehkä tulisi kokeiltua, ja tietenkin pitää hauskaa! Lisäksi sellaisille, jotka ehkä haaveilevat oman ravintolan perustamisesta, on Ravintolapäivä hyvä esimerkki ja testi siitä, miltä tuntuisi pyörittää omaa ravintolaa. Ravintoloitsija on nimittäin aivan itse vastuussa kaikesta toiminnasta, joka pop up -ravintolan pitämiseen liittyy, sekä tietysti myös oman ravintolapäivänsä onnistumisesta. Ravintolapäivä myös tuo ihmiset yhteen aivan ennennäkemättömällä tavalla, ja tuhannet ja tuhannet ihmiset ovatkin innostuneet tästä ideasta. Vain muutaman vuoden aikana tämä suomalainen keksintö on levinnyt ympäri maailmaa.

Viimeisin Ravintolapäivä vietettiinkin Helsingissä tämän vuoden helmikuussa. Tuulessa ja viimassa useat sadat uskaltautuivat maistelemaan uusia makuja ja juttelemaan aivan uusille tuttavuuksille. Alta löytyvästä videosta näkee hieman maistiaisia päivän tunnelmasta, joka selvästikin oli korkealla säästä riippumatta!

Jäämme innolla odottamaan seuraavaa Ravintolapäivää!

 

 

Share this
Tags

Must-read

Top 3 brunssit Jyväskylässä

Jos olet Jyväskylässä ja etsit parhaita brunssipaikkoja, ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan! Brunssi on loistava tapa aloittaa viikonloppu runsaalla aterialla, jossa yhdistyvät aamiais-...

Japanilainen ruokakulttuuri

Japanilainen ruoka on tunnettu ympäri maailman monipuolisuudestaan ja herkullisesta maustaan. Se on kehittynyt Japanissa vuosisatojen saatossa kulttuurin, ilmaston ja maantieteen vaikutuksien alaisena. Ruokalajit ovat...

Argentiinalainen keittiö

Argentiinalaisessa keittiössä korostuu ennen kaikkea yhdessä syöminen. Ateriat ovat aina sosiaalisia tapahtumia ja ruokaa valmistetaan ja syödään perheen ja ystävien kanssa. Argentiinalaisista ruokalajeista ei...

Recent articles

More like this