50bestrestaurants.fi

Helsingin Ravintolapäivä helmikuussa 2016

Ravintolapäivä on Suomessa keksitty uusi konsepti, ruokakarnevaali, jonka aikana kuka tahansa ympäri maailmaa voi perustaa oman ravintolansa yhden päivän ajaksi. Päivän tarkoituksena on jakaa uusia ruokakokemuksia, kokeilla uusia ravintoloita ja makuelämyksiä, joita muuten ei ehkä tulisi kokeiltua, ja tietenkin pitää hauskaa! Lisäksi sellaisille, jotka ehkä haaveilevat oman ravintolan perustamisesta, on Ravintolapäivä hyvä esimerkki ja testi siitä, miltä tuntuisi pyörittää omaa ravintolaa. Ravintoloitsija on nimittäin aivan itse vastuussa kaikesta toiminnasta, joka pop up -ravintolan pitämiseen liittyy, sekä tietysti myös oman ravintolapäivänsä onnistumisesta. Ravintolapäivä myös tuo ihmiset yhteen aivan ennennäkemättömällä tavalla, ja tuhannet ja tuhannet ihmiset ovatkin innostuneet tästä ideasta. Vain muutaman vuoden aikana tämä suomalainen keksintö on levinnyt ympäri maailmaa.

Viimeisin Ravintolapäivä vietettiinkin Helsingissä tämän vuoden helmikuussa. Tuulessa ja viimassa useat sadat uskaltautuivat maistelemaan uusia makuja ja juttelemaan aivan uusille tuttavuuksille. Alta löytyvästä videosta näkee hieman maistiaisia päivän tunnelmasta, joka selvästikin oli korkealla säästä riippumatta!

Jäämme innolla odottamaan seuraavaa Ravintolapäivää!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *