50 best restaurants – 50 parasta ravintolaa

on

|

views

and

comments

50bestrestaurants

50bestrestaurants on sivusto tarkoitettu kaikille ruoan ystäville. Suomessa on paljon hyviä ravintoloita, siksi olemme päättäneet perustaa sivuston 50bestrestaurants.

50bestrestaurants on perustettu vuonna 2011. Varmasti jo nimi 50bestrestaurants kertoo paljon sivuston sisällöstä, eli haluammme tarjota teille oman näkemyksen siitä mitkä ravintolat Suomessa ovat hyviä.

Eilen aloitimme 50bestrestaurants kiertueen Helsingissä. Kävimme ensin aamulla syömässä aamupalaa Kamp hotellissa. Aamupala oli hyvin kattava ja olimme tyytyväisiä siihen. 50bestrestaurants kiertue jatkui tämän jälkeen ja suuntana oli Helsingin keskusta. Kävimme vähän ostoksilla ja kävimme juomassa kahvit paikallisessa kuppilassa joka sijaitsee Mannerheimintien varrella. Kahvilassa oli wlan yhteys ja Ville käytti tietysti sitä hyväkseen tekemällä cardbet.com sivustolla vedot illan SM-liiga peleistä.

Tämän jälkeen 50bestrestaurants kiertue jatkui kävelyllä. Kävelimme ympäri Helsinkiä esplanaadin puistoa myöten.

Ilta oli tullut ja 50bestrestaurants jatkoi kiertuetta menemällä Chicos nimiseen ravintolaan jossa tarjottiin hampurilaisia. Ravintolasta löytyi wlan yhteys ja arvaatte varmaan että Ville käytti taas tilaisuutta hyväkseen ja kävi tekemässä livevedon cardbet.com sivustolle jokerit-ilves otteluun.

Hampurilaiset chicosissa olivat hyviä ja haluamme suositella sitä loistavana ravintolana. Isot annokset, hyvin maustettu hyvillä ranskalaisilla.

Mainittakoon myös että Villen cardbetillä tekemä liveveto osui.

Share this
Tags

Must-read

Japanilainen ruokakulttuuri

Japanilainen ruoka on tunnettu ympäri maailman monipuolisuudestaan ja herkullisesta maustaan. Se on kehittynyt Japanissa vuosisatojen saatossa kulttuurin, ilmaston ja maantieteen vaikutuksien alaisena. Ruokalajit ovat...

Argentiinalainen keittiö

Argentiinalaisessa keittiössä korostuu ennen kaikkea yhdessä syöminen. Ateriat ovat aina sosiaalisia tapahtumia ja ruokaa valmistetaan ja syödään perheen ja ystävien kanssa. Argentiinalaisista ruokalajeista ei...

Guatemalalainen keittiö

Guatemala on Keski-Amerikan maa ja se sijaitsee Meksikon eteläpuolella Hondurasin ja El Salvadorin itäpuolella sekä Tyynenmeren ja Karibianmeren välissä. Guatemalan ruokakulttuuri on kenties monelle...

Recent articles

More like this